Vil du være med? – ODIN-KORET

Vil du være med?

Måske er du lige netop den, vi søger?

Prøv at overvære en øveaften eller to, det er ganske gratis og uforpligtende.
Synes du om det vi synger, og kunne du tænke dig at være med, skal du indmeldes i koret og registreres i aftenskolen (det klarer vi i koret).

Du skal dog, efter et par gange, igennem en optagelsesprøve, for at få din stemme rigtigt placeret så du kan føle dig godt tilpas i koret, – og vi lover at tage godt imod dig!

Prøven skal gennemføres så hurtigt, for at du ikke skal lære sange i en gruppe, for senere at skulle lære dem på ny i en anden, hvis din stemme passer bedre der.

Vores stemmeprøveudvalg vurderer under prøven om du har mulighed for at tilegne dig sangene, så du kan indgå i den flerstemmighed der skal være i koret, samt at finde ud af hvor du skal placeres i vores stemmegrupper, med hensyn til stemmeomfang (tonehøjder), intonation (at ramme den rette tone) og rytmesans.

Henvendelse om deltagelse i de første øveaftener sker til Lene Egetoft tlf. 21 48 85 24 eller på mail: le@odinkoret.dk

Ps. Læs også lige vores vedtægter her 

Kommende arrangementer

Vi øver os hver mandag:

kl. 19.30 til 21.45 ved Pårup Aftenskole, Pakhusgården 18, 5000 Odense C. Har du lyst til at være med, kan du se mere via menuen

Vores venskabskor

Skærbæk Egnskor
(Tryk på navnet for at se deres hjemmeside)

Find os på Facebook eller Youtube

Lidt om kontingent

Korets medlemmer betaler kontingent 2 gange om året. Som regel får man en opkrævning i januar og september. Det afhænger dog lidt af hvornår vi starter sæsonerne. I øjeblikket er kontingentet 800 kr. pr. sæson. Studerende med studiekort betaler 450 kr. pr. sæson. Pensionister får et tilskud fra Odense Kommune, der afhænger af antallet af timer vi har i løbet af sæsonen. Beløbet er ca. 200 kr. pr. sæson. Der er mulighed for at blive passivt medlem af koret for 100 kr. om året. Beløbet opkræves i september.